Kategorijos

Filtruoti pagal

Kategorijos

Kategorijos

Akcija







Mūsų parduotuvė Vilniuje

Lavinamieji

lavinamieji

Lavinamieji

Subkategorijos

Aktyvūs filtrai

Mokausi profesijos

Žaidimas ""Mokausi profesijos"" - tai lavinamasis žaidimas, supažindinantis su profesijų įvairove ir padedantis pradėti svajoti, kuo nori tapti užaugęs! Moko grupuoti, sisteminti daiktus pagal požymį. Susipažįsta su staliaus, siuvėjo, mokytojo, pardavėjo ir kitomis profesijomis.

9,80 €

Žaidimas "Grybų loto"

Loto „Grybai“ - tai žaidimas tiems, kurie nori pramokti užsienio kalbų. Žaidimas supažindins su Lietuvoje paplitusiais valgomaisiais grybais ir jų pavadinimais lietuvių, lotynų, anglų, vokiečių, prancūzų, rusų bei lenkų kalbomis. Žaidimas skirtas vaikams

9,80 €

Žaisdimas "Skaičių loto"

Rekomenduojamas 3-5 metų vaikams.

Padės suvokti kiekinę sandarą nuo 0 iki 10, ir tai, kad kiekis nepriklauso nuo skaičiuojamų daiktų formų dydžio ir t. t. Vaikai mokysis pažinti skaitmenis nuo 0 iki 10. Kortelėse nupiešti laiko, svorio, ilgio matavimo reikmenys turėtų skatinti vaikus naudotis šiais matais, taikyti įgytą patirtį ir žinias.

9,80 €

Šaškės

Stalo žaidimai - tai viena populiariausių žaidimų rūšių. Šaškės - vienas iš jų, lengvai išmokstamas, pamėgiamas bei niekada nenusibostantis, nes kiekviena žaidimo sesija - tai kažkas naujo. Lentos dydis: 43x30x3,5

9,50 €

Žaidimas „Augame sveiki“

Žaidimas iliustruotas sveiką gyvenseną atspindinčiomis nuotraukomis ir išraiškingais dailininkės Dalios Dubonienės piešiniais skatina suaugusius ir vaikus kalbėti apie rimtus dalykus patraukliai ir nuotaikingai. Pedagogai žaidimą sumaniai panaudos ugdymo procese.

Skirtas 6-12 metų vaikams.

8,99 €

Žaidimas "Kelionė po Neringą"

Tai originalus žaidimas 5 – 10 metų vaikams žadinantis norą, pažinti gimtąjį kraštą.

Žaidimo lauke – Kuršių Nerijos nacionalinis parkas draustinis, skatina tėvelius ir vaikus įtvirtinti gamtosauginius įgūdžius, pratina grožėtis gimtine Lietuva.

9,50 €

Žaidimas „Abėcėlė tau ir man“

Žaidimas „Abėcėlė tau ir man“ - tai lavinantis žaidimas, skatinantis pažinti raides, praturtinti žodyną, atpažinti gyvulius, žvėris, paukščius, žuvis, augalus, vaisius ir sudėti pirmuosius žodžius. Galimas žaidėjų skaičius: 1–7

18,00 €

Žaidimas "Mano abėcėlė"

Priemonė 4-7 metų vaikams su lietuviškomis raidėmis padės geriau suvokti raidę kaip garso grafinį simbolį. Skatins pažinti bei susieti daiktus, žodžius, raides ir garsus.

Rinkinyje: Lietuviškas raidynas, žodžių kortelės, žodžių paveikslėliai, spalvinimo knygelė, darbo pavydžiai.

16,90 €

„Meškučiai skaičiuoja“

Meškučiai skaičiuoja
Žaidėjai skaičius: 2-4
Žaidėjų amžius: nuo 4 metų
Rinkinyje yra: 24 kortelės. dėžutė. 28 medinės uogytės. 4 virvutės

16,99 €

Žaidimas "Sudėk ir papasakok"

Priemonė 3-6 metų vaikų socialinei ir komunikavimo kompetencijoms ugdyti. Rinkinyje paveikslėliais atspindėtos šešios atskiros temos. Kiekviena tema - tai penkios situacijos. Vaikai turi surasti pasirinktos temos paveikslėlius, nuosekliai juos sudėti ir rišliai bei vaizdžiai papasakoti siužetą, pastebėti ir atskleisti veikėjų tarpusavio priežastinius ryšius ir santykius.

9,90 €

Žaidimas „Vargšas Riteris“

Žaidimas skirtas 2-6 žaidėjams nuo 6 m.
Dalyvauti viduramžių turnyre: varžytis su linksmais riteriais, kovoti su besijuokiančiais drakonais ir pergudrauti klastingą princesę, gali būti ne tik labai smagu, bet ir naudinga.
Šis lavinamasis kortų

14,99 €

Žaidimas „Slapukai“

Žaidimas „Slapukai“ - tai žaidimas, lavinantis vaikų pastabumą, atidumą ir garsinę atmintį. Žaidimo metu susipažinsite su ūkininku Benediktu, kuris gerai pažįsta savo gyvulėlius ir žaidžiant slėpynes pietų pertraukėlės metu, jis žino, kuris gyvulėlis kur

15,00 €

Žaidimas „Keliaukime po Lietuvą“

Skirtas 5-12 metų vaikams.

Žaidimą sudaro:

  • Žaidimo laukas, kuriame pavaizduotas Lietuvos žemėlapis, visi šalies miestai, kaimyninės valstybės ir jų simbolika.
  • 50 spalvotų miestų kortelių, kuriose pavaizduoti būdingi gamtos arba architektūros paminklai.
  • Žaidimo ženkliukai ir ristukas.

Lankstuke spausdinamos taisyklės ir Lietuvos valstybės simbolika.

15,50 €

Žaidimas „Mokausi skaityti“

Skirtas 4-7 metų vaikams.

3 žaidimo variantai.

Lavina vaikų sakytinę ir rašytinę kalbą, moko sudaryti skiemenį, žodį, sakinį. Tai yra žaidimo „Žaidžiu ir skaitau“ tęsinys. Iš sukarpytų paveikslėlių galima sudėti žodžius, suskaičiuoti kiek skiemenų yra žodyje. Surasti trumpiausią ir ilgiausią žodį, sudėliojus paveikslėlį, išsirinkti labiausiai patikusį.

9,80 €

Žaidimas „Parduotuvė“

Skirtas 4-8 metų vaikams ir jų tėveliams.

Jūs esate didelėje parduotuvėje ir norite negaišdami laiko nusipirkti maisto produktų, kurie pažymėti „namų kortelėje“.

Dėžutėje:

  • Žaidimo laukas
  • 4 namų kortelės.
  • 24 produktų kortelės.
  • Žaidimo kauliukas (ristukas).
  • 4 žaidėjų ženkliukai.
 
   
   
   
   
15,50 €

Žaidimas „Žaidžiu ir skaitau“

Žaidimas 4-7 metų vaikams.

Skirtas mokytis skaityti ir rašyti. Moko suprasti dalies ir visumos santykį. Žaidime yra 18 spalvingų, nuotaikingų paveikslėlių ir tiek pat žodžių kortelių. Sukarpytų piešinėlių dalyse yra raidės ir piešinio dalis.

9,80 €

Žaidimas „Ar pažįsti medžius?“

Žaisdami žaidimą vaikai mokosi pažinti medžių įvairovę. Žaidimas skatina vaikus domėtis aplinka, lavina jų mąstymą, pastabumą ir gebėjimą sutelkti dėmesį. Detalių dėliojimas suteikia vaikams daug džiaugsmo.

14,90 €

Žaidimas „Naminiai gyvuliai ir jų jaunikliai"

Daugelis trimečių jau pažįsta ne vieną naminį gyvūną. Šis žaidimas – ne tik puiki galimybė įtvirtinti žinias apie naminius gyvūnus ir jų jauniklius, bet ir patobulinti užsienio kalbų žinias, kadangi gyvūnų pavadinimai užrašyti čia keliomis kalbomis.

12,50 €

Žaidimas „Mano darbai“

Žaidimas skirtas 3–7 m. vaikams. Jis padeda mažiesiems suvokti daiktų ir įrankių paskirtį, analizuoti vieno arba kito veiksmo galimybes, suvokti galimus įvairių darbų rezultatus, kaupti socialinę patirtį, taip pat ugdo vaiko kalbos įgūdžius. Naudodamiesi savo patirtimi

12,90 €

Žaidimas „Spalvos aplink mane“

Šis žaidimas ugdo pastabumą, moko pažinti ir įvardyti spalvas, plečia žodyną. Priešais žaidėjus plyti didžiulė pieva, pilna pasislėpusių spalvotų drugelių. Kiekvieno drugelio sparneliai vis kitokios spalvos. Žaidėjai turi pasakyti, į kokį daiktą, gyvūną, augalą ar vaisių drugelis panašus savo spalva.

12,90 €