Kategorijos







Mūsų parduotuvė Vilniuje

Naujienos

No Blog Post Found

Indų rinkinys 30 vnt Technok
Indų rinkinys 30 vnt Technok
Indų rinkinys 30 vnt Technok Indų rinkinys 30 vnt Technok

Indų rinkinys 30 vnt Technok



7,00 €
Su mokesčiais

Tinkamai parinkti žaislai padeda vaikams geriau susipažinti su pasauliu, išmokti ko nors naujo, ugdyti gabumus. Svarbu, kad žaislai būtų suprantami ir paremti vaikui pažįstamais dalykais. Virtuvės reikmenys – pirmieji buities daiktai, su kuriais susipažįsta mažylis, nes su jais susitinka kasdien.

Kiekis
Turime

Štai kodėl žaisliniai indai yra tokie įdomūs visiems vaikams.
Rinkinys vaikams tikrai patiks dėl įdomios komplektacijos ir malonių spalvų. Arbatinukas, pagamintas pūtimo būdu, labai panašus į tikrąjį. Apvalios formos ir lygios arbatinuko linijos suteikia žaislui grožio ir ugdo gerą vaikų skonį. Ergonomiška rankena ir pailgas snapelis palengvina naudojimą.

Žaidimo su žaislu variantų yra daug – vaikas gali išsivirti arbatos sau ir mamai, arba nukloti stalą draugams ir pakviesti į svečius meškiukus.

Tokie vaidmenų žaidimai lavina vaikų vaizduotę ir fantaziją, mąstymą, smulkiąją motoriką, bendravimo ir socialinius įgūdžius.
Žaislas pagamintas iš patvaraus aukštos kokybės bekvapio plastiko be aštrių kraštų.
Pakuotė – tinklelis su spalvota kartonine etikete.
Į komplektaciją įeina: arbatinukas su dangteliu, 4 puodeliai su lėkštutėmis, keptuvė su dangteliu, keptuvė, 4 lėkštė, šaukštai - 4vnt., šakutės - 4vnt., peiliai - 4vnt.

Review

7 kitų prekių