Kategorijos







Mūsų parduotuvė Vilniuje

Naujienos

No Blog Post Found

Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina
Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina

Konstruktorius su krumpliaračiais Gyvūnai 118 detalių Technok, Ukraina



19,80 €
Su mokesčiais

Naujasis „Gears konstruktorius TechnoK“ vaikams suteikia dvigubo džiaugsmo. Jūs paklausite kodėl. Vien todėl, kad daugiau detalių, tai reiškia daugiau galimybių. 118 ryškių ir kokybiškų plastikinių detalių tikrai pavers žaidimą kitokiu! Sujungęs krumpliaračius, galvosūkius, gyvūnų figūrėles, delnus ir kitus elementus, vaikas gaus nuostabią konstrukciją, su kuria bus įdomu žaisti.

Kiekis
Turime

Šis konstruktorius ne tik įdomus, bet ir naudingas: sukdamas krumpliaračius vaikas leidžia žaisliniams gyvūnėliams judėti. Taip vaikas sužino apie individualius fizinius reiškinius ir mechanikos dėsnius. Be to, konstruktorius padeda vaikui susipažinti su flora ir fauna: rinkinyje yra gyvūnų figūrėlių: dramblys, kupranugaris, beždžionė, krokodilas, liūtas ir kengūra.
Visi konstruktoriaus elementai pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, be kvapo ar kenksmingų komponentų. Žaislas parduodamas gražioje pakuotėje. Šis pakuotės variantas yra puikus pasirinkimas dovanai.

Dydis: 38.7х31.7х7.5 cm

Skirtas vaikams nuo 3 metų

Review

4 kitų prekių