Kategorijos







Mūsų parduotuvė Vilniuje

Naujienos

No Blog Post Found

Skaidri epoksidinė derva Daler-Rowney Medium 250 ml

Skaidri epoksidinė derva Daler-Rowney Medium 250 ml



28,50 €
Su mokesčiais

Skaidri epoksidinė derva, plačiai pripažinta profesionalių dekoravimo meistrų bei menininkų. Nepralaidi, tvirta ir ypatingai lengvai sumaišoma, o išdžiūvusi yra kieta ir perregima. Stiklo masės efektas išgaunamas dėka dvikomponentės epoksidinės dervos (dervos ir kietiklio). Ši epoksidinė derva idealiai tinka gaminiams lieti formose, inkliuzijoms bei papuošalams gaminti, mediniams paviršiams dekoruoti.

Epoksidinės dervos naudojimas yra gana paprastas – tai dviejų komponentų – dervos ir kietiklio sumaišymas tarpusavyje.

  • Paviršiai: stiklas, keramika, metalas, dažytas medis, plastikas.
  • Sukietėjimo laikas priklauso nuo sluoksnio storio ir temperatūros: paviršius išdžiūna per 6-8 val., temperaturoje 22o C, gaminys visiškai išdžiūna per 3-5 d. Žemesnė temperatūra prailgina apdorojimo ir kietėjimo laiką, o aukšta temperatūra sutrumpina.
  • Laikymo temperatūra: nuo 10 °C iki 30 °C. Saugoti nuo šalčio.
  • Valymas: muiluotu vandeniu.

Naudojimo instrukcija:

1. Įpilti 1 dalį  B (kietiklio) ir 1 dalis A (dervos). Gerai sumaišyti. Perkošti, kad neliktų oro burbuliukų. Pageidaujant, galima spalvinti įpilant norimą kiekį FW akrilinių rašalų.

2. Paruoštą masę pilti į formą, prieš tai patepus ją vazelinu.

3. Leisti sustingti, laikyti apie 24 valandų.  Norint lengviau išimti, galima šiek tiek palaikyti prie šilumos šaltinio.

4. Idealiai tinka naudoti su FW akrilo rašalu..

 

ATSARGUMO PRIEMONĖS
Saugoti, kad nepatektų ant odos ir į burną. Sukelia nudegimus, gali sukelti odos alerginių reakcijų. Kenkia vandens organizmams, gali sukelti ilgalaikių vandens užteršumo padarinių. Degus. Saugoti nuo vaikų. Mūvėti pirštines ir dėvėti specialias akis ir veidą saugančias priemones. Apsinuodijus nedelsiant kreiptis į gydytoją ir parodyti pakuotę arba etiketę.

  

Kiekis
Turime

Review

1 kitų prekių